logo akademija art 12 04 2014 - x

Speakers' Night u organizaciji kluba Alpbach Hrvatska


 
Najboljem mladom govorniku nagradna stipendija u vrijednosti do 1600 eura
 
Klub Alpbach Hrvatska u suradnji s Europskim domom Zagreb, Hrvatskim Debatnim Društvom, udrugom Hermes i Studijom Smijeha u četvrtak, 21.6.2012., organizira dva događanja koja će održati u vremenu od 18.30 do 21.30 sati u Europskom domu, u Jurišićevoj 1.
 
Prvi dio event-a pod nazivom «Small Talks» započet će u 18.30 sati. Nazočni će u sat i pol vremena sa stručnim gostima, doc.dr.sc. Bertom Šelaj (profesor na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu i predsjednik Vijeća GONG) i Eminom Bužinkić (bivša Glavna tajnica Mreže mladih Hrvatske), voditi razgovor na sljedeće teme: Koja je uloga i kolika je moć mladih u krojenju javnih politika u RH?, Zašto se u pogledu političkog djelovanja mladih nameće (lažna) dilema između članstva u stranci s jedne i potpune pasivnosti i apatije s druge strane? te Zašto mladi u Hrvatskoj sintagmu 'politički aktivan' identificiraju s pripadanjem političkim strankama?

Drugi dio event-a pod nazivom «Speakers` Night» započet će u 20 sati. Deset mladih osoba različite obrazovne pozadine prezentirat će svoje govorničke vještine i moć uvjeravanja u vremenu od 3 minute. Okvirna tema govora bit će „Očekivanja – Budućnost mladih“. Pobjednik je onaj koji žiri i publiku uspije uvjeriti u kvalitetu svoje argumentacije i vještinu svoga govora.

O pobjednicima će odlučivati žiri u sastavu: doc.dr sc. Berto Šelaj (Docent na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu te predsjednik Vijeća GONG-a), doc.dr.sc. Mislav Ante Omazić (docent na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te idejni začetnik studentske udruge e-Student), Dunja Marušić, prof. (tbc) (ravnateljica Prve gimnazije u Zagrebu), Emina Bužinkić (članica Vijeće Predsjednika RH za socijalnu pravdu), Matija Pavlović (predsjednik Kluba Alpbach Hrvatska).

Moderiranje samog Speakers`s Night-a preuzet će stand-up komičarka Marina Orsag iz Studia Smijeha.

Pobjednika Speakers' Night-a očekuje punu stipendiju za sudjelovanje na Europskom Forumu Alpbach 2012 (16.8 do 1.9.2012.) u vrijednosti od 1.600,00 eura. Stipendija uključuje troškove participacije, smještaja s doručkom te džeparac u visini 17,- EUR/dan.

Drugo- i trećeplasirani će također  biti posebno nagrađeni, a svi govornici će dobiti certifikate o sudjelovanju.

Po završetku Speakers` Night-a druženje će se nastaviti u opuštenoj atmosferi uz piće i glazbu sa svim sudionicima i posjetiteljima događanja.

Veselimo se Vašem dolasku!

Ivana Ćosić


Akademija-Art
 

 

porn porn